-
نکته ای برای پختن سبزی
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:40
اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط تا جایی آن را بپزید که نرم شود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
هیچوقت از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:40
وقتی میخواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید. نمک، تازگی و طراوت کاهو را میگیرد و برگهای آن را سفت و محکم میکند. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
روش خشک کردن گوجهفرنگی
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:39
گوجهفرنگی سفت را حلقهحلقه کنید و روی آن سبزی معطر مثل آویشن و رز ماری بریزید. گوجهها را کنار هم در سینی فر بچینید و برای سه ساعت درون فر با دمای 120 درجه سانتیگراد بگذارید. بعدازآن در محیط خشک بگذارید و روی آن کمی نمک دریا بریزید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
در تاس کباب چه زمانی باید بِه را اضافه کرد که له و شل نشود؟
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:38
برای اینکه بِه در تاس کباب له نشود، بهتر است آن را در 20 دقیقه آخر پخت به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
خوشطعمتر شدن سالاد
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:38
یک حبه سیر را له کنید، قبل از آنکه سالاد را در ظرف سالادخوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد طعم و مزه سیر را به خود میگیرد اما خبری از سیر نیست. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
چه زمانی باید ادویه کیک مثل دارچین و زنجبیل را اضافه کنیم؟
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:37
ادویه کیک باید با مواد خشک مثل آرد مخلوط شود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
جلوگیری از شل شدن خامه داخل نان خامهای
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:36
بهتر است از پودر خامه برای نان خامهای استفاده کنید یا اینکه خامه را در آخرین مرحله پخت نان درست کنید تا شل نشود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
جلوگیری از سفت و خشک شدن میگو در خورش
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:36
میگو اگر روی حرارت زیاد باشد سفت و خشک میشود. میگو را روی حرارت ملایم و بین 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا خشک نشود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
جلوگیری از جذب زیاد روغن توسط بادمجان در زمان سرخ شدن
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:35
زمان سرخ کردن بادمجان برای اینکه روغن کمتری به خود جذب کند آن را به آرد گندم آغشته کنید و بعد در روغن سرخ کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
تفاوت روش پخت برنج قهوهای با برنج سفید
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:34
پخت برنج قهوهای آب کمتری میخواهد. مثلاً اگر یک پیمانه برنج دارید باید یک و سهچهارم پیمانه آب داشته باشید. وقتی هم برنج درست شد، ده دقیقه بگذارید دمکنی روی آن باشد. اگر همان لحظه دمکنی را بردارید برنج خشک و سفت میشود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
ترش کردن کباب ترش
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:34
ترشی کبابترش از رب انار است. هرقدر که میخواهید کبابتان ترش باشد میتوانید از رب انار بیشتری استفاده کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه سوپ خوشمزهتری داشته باشید
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:33
در پایان پخت، جعفری و گشنیز را اضافه کنید تا رنگ و طعمشان حفظ شده و مزه بهتری به سوپ بدهند. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
اگر مربا بیشازحد شیرین شود چهکار باید کرد؟
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:33
باید از همان میوه، مربای کم شیرین یا بدون شکر درست کنید و با مربای شیرین مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کم کمی جوش بخورد. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
اگر روی شیرینی پخته باشد اما درون آن خام باشد چهکار باید کرد؟
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:32
حتماً قطر شیرینی زیاد است. شیرینیها یک اندازه مشخص دارند. اگر مواد لازم را درست اندازه بگیرید و از قالب درست استفاده کنید این اتفاق نمیافتد؛ اما اگر روی کیک برشته شود و داخل آن نپخته باشد، روی کیک را با فویل بپوشانید و بعد دوباره درون فر بگذارید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
اگر خورش کرفس یا قورمهسبزیتان شل شده
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:31
میتوانید یک قاشق غذاخوری سبوس برنج به آن اضافه کنید تا به خورش لعاب بدهد. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
از بستنی سنتی میتوان در ژله بستنی استفاده کرد؟
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:31
بهترین بستنی برای ژله بستنی وانیلی است. بستنی سنتی طعم ژله را از بین میبرد و به دلیل داشتن زعفران، طعم آن غالب میشود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
رفع جرم از کتری
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:30
درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
رفع بوی بد سیر و پیاز از دست
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:29
برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، آن ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد . دانه های تازه قهوه نیز می تواند بوی بد را از دستان شما دور کند . راه دیگر برای رفع بوی پیاز از دستان ، این است که پوست دستتان را با کمک برشی از لیموترش تازه ماساژ دهید. منبع : سایت بیتوته -...
-
پیشگیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام جوشیدن
دوشنبه 14 فروردین 1396 20:29
کمی نمک روی پوسته تخممرغ بپاشید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
نکته ای در شکستن تخم مرغ
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:56
همیشه تخم مرغ را روی سطح صاف و نه لبه کاسه بشکنید. زیرا احتمال افتادن پوسته و آلوده شدن تخم مرغ وجود دارد. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
نکته ای در تمیز کردن ظروف مس
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:56
از کچاپ گوجه فرنگی برای تمیز کردن ظروف مس استفاده کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
نکته ای در تمیز کردن ظروف چدن
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:55
با مواد شوینده نشویید؛ بلکه آن ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
نکته ای در پوست کندن زنجبیل تازه
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:54
برای این کار از قاشق استفاده کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
نکته ای برای یخ زدن سریعتر آب
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:54
آب جوشیده از آب شیر سریع تر یخ می زند. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:53
به مقدار مساوی روغن زیتون و سرکه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
کم کردن طعم شور خورش یا سوپ
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:53
تکه ای سیب زمینی در آن بیندازید تا همانند اسفنج، نمک اضافه را به خود جذب کند. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
قبل از بریدن فلفل تند انجام دهید
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:52
دست ها را با کمی روغن چرب کنید تا با ایجاد مانع، تندی و بوی آن جذب پوست نشود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
در صورت سوختن ته برنج
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:51
قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت 10 دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید تا طعم سوختگی را به خود بگیرد. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
خارج کردن چربی ها از سس ، سوپ چرب و خورش
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:50
زیر خورش، سس یا سوپ چرب را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند تا چربی ها رو بیاید. چند تکه یخ را در آن قرار دهید تا چربی های اطراف سفت شود، سپس سریع قبل از آب شدن یخ چربی ها را خارج کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
حفظ رنگ سبزی ها؛ به ویژه گل کلم قرمز و شلغم
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:50
هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید موثر است. اما از آن جا که سبزی های سبز رنگ، کلروفیل دارد، این روش مؤثر نخواهد بود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com