-
جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:49
جوشاندن پوست سیب به مدت 30 دقیقه در قابلمه آلومینیومی، مانع کدری آن خواهد شد. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
جلوگیری از سررفتن شیر در حال جوشیدن
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:49
هنگام جوشیدن شیر، آب در سطح آن شروع به تبخیر شدن می کند و لایه چربی و پروتئین با تراکم ضخیم روی سطح آن به وجود می آید. این لایه به قدری ضخیم می شود که بخار به آسانی نمی تواند از شیر عبور کند و حالت انفجار به وجود می آید. برای پیش گیری، کافی است یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوشیدن قرار دهید تا شیر سر نرود. منبع : سایت...
-
جلوگیری از خروج گاز سوزاننده چشم پیاز
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:48
پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز ایجاد کننده سوزش چشم از پیاز می شود. همچنین می توانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید تا اسید موجود در لیمو با ترکیب شیمیایی در پیاز واکنش نشان دهد و در نتیجه گاز کمتری رها شود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
تازه نگه داشتن نان یک شب کامل
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:47
یک ساقه کرفس را همراه با نان در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم تازه خود را حفظ کند. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:47
در کشوی ویژه سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید تا با جذب کردن آب اضافه، مانع از پوسیدگی آن ها شود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
پوست کندن آسان یک بوته سیر
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:46
آن را در یک قابلمه یا ظرف فلزی قرار دهید و روی آن قابلمه یا ظرف هم اندازه دیگری را برعکس بگذارید و محکم تکان دهید تا به آسانی پوست سیر جدا شود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
به دست آوردن آب بیشتر یک لیموی تازه
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:45
آن را قبل از قاچ کردن با کمی فشار وارد کردن روی سطح میز بغلتانید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی
دوشنبه 14 فروردین 1396 19:44
مخلوطی از جوش شیرین، آب لیمو و پودر تارتار روی آن بکشید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
نکته ای در برداشتن ترشی از ظرف ترشی
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:40
از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
خوشمزه تر شدن کتلت
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:40
در مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:39
یک ساعت مانده به سرو، داخل آن رب انار بریزید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
تُرد شدن گوشت
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:39
روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
تازه ماندن برنج پخته در یخچال
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:38
یک تکه نان روی آن قرار دهید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
بهتر رنگ دادن زعفران
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:37
هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید. با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:37
آخرای پخت خورش چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:36
داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:35
آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:34
برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:34
برنج را با شیر خیس کنید. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:33
بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند؛ آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان آسیب ببیند. منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:32
قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:31
آن را بچرخانید....اگر چرخید خوب پخته اگر نچرخید هنوز نپخته است . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:30
روی نان را باید کمی خیس کرد . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:30
در لحظه های آخر که می خواهید آن را آبکش کنید یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:28
کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خمیرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:27
هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
-
از مزایای پودر جو
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:26
خانمهای کدبانو! بروید به نزدیک ترین سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟ پودر جو....بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید . اول : آب خورش غلیظ می شود . دوم : اصلاً و ابداً روی طعم آن تأثیری ندارد . سوم : موهایتان پر پشت می شود و تمام...
-
آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو
دوشنبه 14 فروردین 1396 16:22
میگو یکی از آبزیانی است که گوشتش فواید بسیاری برای سلامتی و بدن دارد. پاک کردن میگو برای تمام خانم ها شاید یک مساله دشواری باشد. با ما همراه شوید تا مرحله به مرحله پاک کردن میگو را به شما آموزش دهیم . مرحله اول پاک کردن میگو : میگو ها را شسته و درون یک ظرف پر از آب قرار دهید . مرحله دوم پاک کردن میگو : روی میگو ها...