خانه
عناوین مطالب
تماس با من
* نکات آشپزی *
* نکات آشپزی *
جدیدترین یادداشتها
همه
نکته ای برای پختن سبزی
هیچوقت از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید
روش خشک کردن گوجهفرنگی
در تاس کباب چه زمانی باید بِه را اضافه کرد که له و شل نشود؟
خوشطعمتر شدن سالاد
چه زمانی باید ادویه کیک مثل دارچین و زنجبیل را اضافه کنیم؟
جلوگیری از شل شدن خامه داخل نان خامهای
جلوگیری از سفت و خشک شدن میگو در خورش
جلوگیری از جذب زیاد روغن توسط بادمجان در زمان سرخ شدن
تفاوت روش پخت برنج قهوهای با برنج سفید
بایگانی
فروردین 1396
58
جستجو
آمار : 9071 بازدید
Powered by Blogsky
نکته ای در پوست کندن زنجبیل تازه
برای این کار از قاشق استفاده کنید.
منبع : سایت بیتوته - beytoote.com
دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت 19:54
0
لایک
نظرات
0
+ ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت
Gravatar.com
ثبت نام کنید. (
راهنما
)
نام
ایمیل
آدرس وبسایت
مشخصات مرا به خاطر بسپار
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد
ارسال نظر